Bernerpladsen / Historien / 2010

2010

Foråret 2010 har nok været den dårligste sæson hidtil, hvad angår fremmødet.

Ca. 30 hunde var tilmeldt, men kun halvdelen mødte frem på træningsdagene. Det var dog sjældent, de samme der manglede flere gange i træk.
 
Hvalpeholdet afsluttede sæsonen med kun 1 hvalp og det er vist aldrig sket før.

Desværre valgt medlemmerne af Jyllandskredsen's bestyrelse at forlade deres poster på grund af manglende opbakning fra medlemmerne. I den forbindelse blev vi spurgt om vi ville overtage det planlagte skue i maj måned. Efter lidt betænkningstid, valgte styregruppen at sige ja til udfordringen. Det var hård arbejde, men vi havde en fantastisk dag med ca. 60 tilmeldte hunde, mange præmier, juniorhandling, barn og hund, socialt samvær og en eftermiddag med regnvejr i tove. Alligevel var vores norske dommer Siri Randtun og hendes to danske medhjælpere (Sys og Ann Vad Steffensen) i fantastisk humør og alle havde forhåbentlig en rigtig god dag.

Vi var så heldige at få tilbudt er foredrag om hunde og stress, men desværre blev det aflyst, da foredragsholderne fik sygdom i familien og ikke kunne få materialet færdig til tiden. ØV, vi havde ellers glædet os.

Ved sommerafslutningen uddelte vi 2 stk. 5 års nåle en til Peter og Albert samt en til træner Bo. Titlen som årets hund blev tildelt Lizzi og Molly.

Efteråret 2010 har været stille på Bernerpladsen. Selvom der er 29 hunde tilmeldt, har vi sjældet set mere end 15 på pladsen af gangen. Det er deltagerne på hvalpe og redningsholdet der har været mest stabile.
 
Der er sket en del ændringer i klubhuset, det er blevet malet, der er sat lister op og i julferien bliver der lagt klinker på gulvet. 
 
 
Bernerpladsen | Solkærvej 21, 8382 Hinnerup