Bernerpladsen / Traditionerne / Årets hund

Årets hund

Vi har gennem alle de år pladsen har eksisteret, kåret årets hund.
 
Årets hund, bliver kåret af trænerne på pladsen og det har intet med udstilling eller lydighedskonkurrencer at gøre. 
 
Årest hund, bliver den hund, hvor trænerne syntes der er sket størst fremskridt i samarbejdet mellem hund og føre. Det kan også være den hundeføre der ALTID møder op til træning uanset vejr og vind, eller blot den hundeføre der husker at melde afbud hver gang.
 
Titlen som Århus Hund uddeles hvert år ved sommerafslutningen.
 
Årstal Hund/hundeføre Begrundelse
2011/12 Bertram/Karin og Poul Erik
Bertram startede sæsonen som meget stresset unghund.
Karing og Poul Erik har arbejdet koncentreret, engageret, tålmodigt og fornuftigt, med Bertram. De har været meget intereresserede i hvordan de kunne hjælpe Bertram bedst, har fulgt anvisningerne og så har de skruet ned for deres ambitioner om træningsniveau.
Alt dette har gjort, at Bertram nu har en vis grad af overskud, der viser sig ved at han er kontakt - og trænbar på pladsen.
Stor ros til hundeførerne.
2010/11 Cæsar/Trine
Magen til stædighed skal man lede længe efter. Cæsar elsker at komme på pladsen, faktisk så meget så han slet ikke kan finde ud af at være der. Der er så mange ander hunde man skal snakke med og holde styr på. Alligevel møder Trine troligt op til træning, sidder på bænken det meste af træningen for at få Cæsar til at slappe af og laver kun den smule træning som Cæsar kan kaperer. 
Flot arbejde af hundeføren.
2009/10 Molly/Lizzi
Både hund og føre møder altid glade og op med et smil på læben, klar til at gå igang med dagens udfordringer. Uanset hvor store udfordringer vi byder dem, så finder de altid en måde at løse dem på om end det nogle gang er på en utraditionel måde.
2008/09 Zonel/Bo Nu er teenagerne blevet voksen og har udvist store og flotte evner som rednings- og eftersøgningshund
2007/08 Hector/Anja
Hector og Anja er altid flinke til at melde afbud. Da Hector haltede, kørte Anja den lange vej fra Aulum til træning, uden hund. Hun ville vide hvad de andre lavede, så hun kunne træne hjemme.
2006/07 Zonel/Susanne og Bo
Her er tale om en teenager som ikke ville høre efter. Der er blevet grædt mange tåre, tæt på at opgive. Men Bo tog kampen op og vandt.
Bo og Susanne er beviset på at man ikke skal give op, når hundens hjerne slår fra.
2005/06 Ayla/Helle og Svend
Helle har om nogen kæmpet både med Ayla og hende selv. De fik efter flere lange samtaler, fundet ud af hvordan de skulle samarbejde. Et samarbejde der kun blev bedre. Man kommer langt med en hund, når man selv tror på at den kan løse opgaven.
2004/05 Centa/Maibritt
Majbritt blev valgt, da hun altid kom glad til træning og var den flinke til at melde afbud.
2003/04 Leopold/Berit og Andreas
Berit og Andreas, klarer opgaven med en omplaceringshund og en baby rigtig flot. Leopold er blevet en fantastisk hund.
 
 
Bernerpladsen | Solkærvej 21, 8382 Hinnerup