Bernerpladsen / Historien / 2008

2008

År 2008 faktisk ved at være slut, så det er på høje tid at skrive om året.
 
I vores sidste historie blev der skrevet at vognkørslen var lukket, men nu har det vist sig at der er interesse for det igen.
Vi har derfor startet op igen. Det er rart, da vognkørslen var grundlaget for pladsen. Der er en del som prøver kræfter med vognene, flere hunde syntes det er noget mærkeligt, at der er noget der følger efter, men lidt efter lidt, finder de ud af at det ikke er farligt. Hunde vi troede aldrig ville få en rigtig vogn bagefter, kører glade rundt i dag med vogn.
 
Peter med Albert har fået en kæmpe succes. Lidt efter lidt har Albert fået mere og mere vogn efter sig og søndag den 2.11.08 kom dagen hvor Albert stolt kunne vise sig frem med vogn.
 
Det er sjov at, se hvordan hunden ændre sig, når den gå rundt med en vogn. Der er ikke tid til pjat.

Der sker meget mere på pladsen udover vognkørsel. Der er fuldt gang i 3 andre hold, et hvalpe-, hvalpeforsætter- og lydighedshold. Agility er nu lagt lidt på køl, men det hænder at vi hiver redskaberne frem og laver lidt sjov på de andre hold.

Igennem tiden har der været flere arbejdsdage, den sidste vi havde, var en kæmpe succes. Der mødte ca. 18-20 arbejdsomme folk op. Der blev lavet mere end nogensinde. Langt om længe er vores vægge blevet spartlet og vinduerne har fået inddækninger, så vi er klar til kong vinter. Der er stadig meget der skal laves, før vi får et pænt klubhus, men vi er på vej.
 
Vi har haft et par hunde med til pokalmatchen, som er en lydighedsdyst mellem jylland, fyn og sønderjyllands kredse. Athena blev nr 1 i hendes klasse og Vanilla blev nr. 2 i baby klassen. Næste år skal vi have flere med, det er en rigtig sjov dag.
 
2008 var også året vi kunne fejre 5 års fødselsdag. Vi fik lavede en nål med vores logo, den skal uddeles til de hunde, der har været på pladsen 5 år i træk og til de trænere, der har været træner i 5 år. I år var der 2 hunde, Wilma og Farao og 2 trænere Jens og Christian.
Bernerpladsen | Solkærvej 21, 8382 Hinnerup