Bernerpladsen / Historien / 2009

2009

Nu er vi i fuld gang efter juleferien. Vi elsker at holde vores traditoner og havde da også en vældig hyggelig nytårskur, men rigtig mange nye ansigter.

Desværre har vi endnu engang måtte stoppe vognkørselsholdet. Vi har også ændret lidt på de øvrige hold, så det ene lydighedshold nu hedder nu rednings/eftersøgningshold og det andet lydighed 99.

Bo har kæmpe succes med lydighed 99, som er intensív træning frem mod pokal matchen, hvor vi håber mange vil deltage. Da dagen endelig kom, var der kun 2 der deltog. Igen i år var det Susanne og Louise der deltog.

 

Vi har i år genoptaget en gammel tradition, vores strøgtur. Der mødte rigtig mange op, vejret var skønt og efter en tur op og ned af strøget, med elevator på banegården, var vi nogle stykker der sad ude og drak kolde drikke.

 

Sommerafslutningen gik rigtig godt og vi havde super gode timer, med aktiviteter, aktivespil og en masse snak. Vi fik uddelt årets hund til Zonel, 2 5 års nåle til Zonel og Nanok.

 

Styregruppen har hen over sommeren arbejdet hårdt med klubhuset. Der er nu spartlet og væggene er malet i hjemmesidens farver (beige og lysbrun, til oritentering for eftertidens brugere). Der er plantet nye træer på pladsen, så vi om nogle år får godt med skygge på pladsen til biler og vovser.

 

Parkeringspladsen blev udvidet med et par meter mod pladsen, så der blev bedre plads til både at parkerer og komme ud igen.

 

I efteråret gennemførte vi en spørgeskema undersøgelse blandt vores medlemmer på pladsen. De blev spurgt til træningen, trænerne, arbejdsdage, arrangementer, fysiske forhold, det sociale på pladsen og mange andre ting. Heldigvis kunne vi konkluderer at vores medlemmer generelt var meget tilfredse. De største ankepunkter, var træningen på lydighed 99, enkelte mente ikke de arbejdede nok med lydighedsøvelserne fra DKK-programmet. Så var der et meget forståeligt ønske om bedre toiletforhold på pladsen. Og sidst men ikke mindst fandt vi ud af at der var lidt forvirring om hvem der var trænere og hvad de hedder.

Se et sammendrag af resultat.

 

Maiken Guldhammer brugte en aften på at fortælle os om hundens sprog samt hvad lederskab er og ikke er. Det gav anledning til stor diskussion blandt deltagerne, men mon ikke alle fik noget med hjem.

Året blev som vanligt afsluttet med julehygge for hele familien.

Bernerpladsen | Solkærvej 21, 8382 Hinnerup